Oporavio se od korone: Nakon što je bio pozitivan, Čović je ponovno negativan

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Predsjednik HDZ-a BiH i zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Dragan Čović oporavio se od virusa COVID-19, pokazali su obavljeni kontrolni testovi, priopćeno je iz HDZ BiH.

Kako se navori,  Čović je izrazio duboku zahvalnost zdravstvenim radnicima, iznova pozivajući stanovnike Bosne i Hercegovine na pridržavanje propisanih epidemioloških mjera kako bi se spriječilo daljnje širenje korona virusa.

Također, dr. Čović je uputio zahvalu i svima onima koji su mu u prethodnom razdoblju na bilo koji način uputili riječi potpore te zaželjeli brz oporavak. Uz savjete i preporuke liječnika predsjednik Čović se vraća redovitim dužnostima i obvezama.

Podsjetimo, Čović je već jednom bio u 14-dnevnoj samoizolaciji zbog povratka sa službenog sastanka s prmeijerom Andrejom Plenkovićem, a tadašnje epidemiološke mjere su nalagala karantenu nakon povratka iz Hrvatske, kao i iz razloga jer mu je u bližoj obitelji potvrđen slučaj oboljelih.

No, pozitivan test na COVID-19 Čović je dobio 19. srpnja, a iz njegove stranke izvijestili su da se radi o blagim simptomima.

/Republikainfo.com/

Share.

Comments are closed.