Maya je najmlađa tattoo majstorica na svijetu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tetovirati je počela sa samo dvije godine, a sada već radi u salonu za tetoviranje.

Maya Lu, devetogodišnjakinja iz Tengena u Južnoj Njemačkoj je jedna od najmlađih tattoo majstora, a svoje prvo iskustvo s tetoviranjem imala je sa samo dvije godine. Tetoviranje je započela na svojim roditeljima po kojim je crtala razne motive i crteže, a sada već radi u salonu za tetoviranje kod svojih roditelja, prenosi Daily Mail.

Tijekom godina Maya je učila nove tehnike tetoviranja i razne dizajne tetovaža, a naučila je i koristiti mašinu za tetoviranje bez nadzora roditelja. Lily Lu, njen roditelj je rekao: “Moji prijatelji i ja smo joj pokazivali razne trikove s mašinom i bilo je zanimljivo gledati kako napreduje u radu. Kasnije je počela učiti druge tehnike tetoviranja i koristila je sve veće i različite igle. Prvo je trebala pomoć od nas, ali sada s devet godina sve radi sama.”

Iako njeni roditelji vjeruju u nju i kažu da ima talent za tetoviranje, ne žele joj stvarati pritisak da mora imati karijeru u tetoviranju. Samo žele da se zabavlja dok radi i istinski uživa u tome. Rekli su kako nema smisla uspoređivati njene vještine s profesionalnim tattoo majstorima, ali da za njene godine ima odličnu vještinu tetoviranja, a njene tetovaže uvijek izgledaju odlično kada zacijele.

Share.

Comments are closed.