Džaferović čestitao Milanoviću: Počnimo raditi na popravljanju odnosa

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Važnost dobrih odnosa Bosne i Hercegovine i Hrvatske nadilazi sva neriješena otvorena pitanja između naših država”, poručio je bošnjački član Predsjednštva BiH Šefik Džaferović u svojoj čestitki novoizabranom predsjedniku Republike hrvatske Zoranu Milanoviću.

“Očekujem da u skorom vremenu, odmah po Vašem preuzimanju dužnosti, počnemo raditi na popravljanju odnosa Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske”, naveo je član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović u čestitci Zoranu Milanoviću na izboru za predsjednika Republike Hrvatske.

“Građani Hrvatske su odlučili da ćete u narednih pet godina Vi biti predsjednik Republike Hrvatske. Tu njihovu odluku duboko poštujem. Važnost dobrih odnosa Bosne i Hercegovine i Hrvatske nadilazi sva neriješena otvorena pitanja između naših država. Stoga, smatram potrebnim da u otvorenom dijalogu što prije počnemo rješavati sva pitanja koja su u proteklom razdoblju opterećivala odnose Bosne i Hercegovine i Hrvatske. U Predsjedništvu Bosne i Hercegovine, i u meni osobno, imat ćete partnera za iskren dijalog, na bazi punog međusobnog uvažavanja”, napisoa je Džaferović u čestitki Milanoviću.

/Republikainfo.com/

Share.

Comments are closed.