Domjenak HT-a

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

U Ljetnikovca Radobolja u Mostaru, vlasnika Dinka Slezaka Dike, u nazočnosti velikog broja gostiju, održan je tradicionalni poslovni godišnji domjenak HT ERONET-a.

 

 

Na početku službenog dijela večeri nazočne je pozdravio predsjednik Uprave Vilim Primorac:

”Želim vam srdačnu dobrodošlicu na naše tradicionalno druženje, na kraju još jedne poslovne godine koja je za nas, kao kompaniju, bila puna izazova.

Kao poseban i najvažniji trenutak u 2019. istaknuo bih početak rada 4G mreže koju smo svečano promovirali na mostarskom Sajmu gospodarstva. Našim smo korisnicima ponudili nove usluge temeljene na novoj tehnologiji, a u razdoblju koje slijedi čeka nas još mnogo projekata te izazova na koje ćemo, nadam se, uspješno odgovoriti.

Uz naglasak kako smo – digitalna kompanija za digitalno doba, želimo da HT Eronet i dalje bude jedan od glavnih aktera i pokretača tih promjena i ubrzanog razvoja cijele regije”, kazao je Primorac te najavio i novu kampanju:

”Ovih dana kreće naša nova imidž kampanja kojom predstavljamo redizajnirani vizualni identitet HT ERONET-a, ali i najavljujemo novi smjer komunikacije prema zahtjevima modernog korisnika i digitalnog tržišta koje se neprestano razvija. Pod sloganom „Veza koja traje“ u fokus stavljamo našu vezu prema korisniku i njegove veze prema svojoj obitelji, prijateljima, kolegama i životu općenito. Hvala vam što nas pratite na našem poslovnom putu, što ste nas prepoznali i poklonili svoje povjerenje.”

Večeri je nazočio i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović, mnogobrojni predstavnici političkog i javnog života na svim razinama, predstavnici kulturnih i obrazovnih institucija, medija, kao i velik broj gostiju iz poslovnog segmenta te vodstvo i uzvanici Mostar film festivala s kojim je HT ERONET dugogodišnji partner, među njima i proslavljeni hrvatski redatelj Anton Vrdoljak.

Goste su zabavljali Danijela Martinović i mladi trio iz Čapljine, a domjenak su, već tradicionalno, uljepšale i Mostarske mažoretkinje.

 

/Republikainfo.com/

Share.

Comments are closed.