DODIK JE NJEN BOG SNSD-ovka Sanja Vulić seksistički napala Mektića, optuživši ga da je – ženomrzac

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zastupnik SDS-a Dragan Mektić je Snježani Novaković-Bursać iz SNSD-a rekao da je gledao njenu izjavu kojom je objašnjavala kako se vrši izbor sudaca Ustavnog suda.

“Tri puta se preznojavala, popravljala i nikako nije mogla sabrati do devet sudaca”. On je kazao da je na sjednici Ustavnopravne komisije bio suzdržan jer su zastupnici SNSD-a pokušali izvršiti prijevaru i prijenos nadležnosti na Predsjedništvo BiH.

Nakon ovoga za riječ se javila zastupnica SNSD-a Sanja Vulić i kolegica “prozvane” Novaković-Bursać,  te vrlo neprimjereno odgovorila Mektiću:

“Ja želim kazati da vi ovdje ništa drugo ne radite nego trčkarate oko Adila Osmanovića ne bi li postali dio vlasti. Očito je da vam nedostaje brčkanje s lijepim damama na bazenu, a kako kažu u Sarajevu, niste više na cijeni od kada niste ministar. Sama činjenica da se protiv vas vodi postupak niste ni zaslužili biti u Ustavnopravnoj komisiji. Gledate kako ćete svoje ženomrzačke stavove iznositi prema nježnijoj populaciji. Vi ste jedna prijevara”, kazala je Vulić obraćajući se Mektiću, javlja Klix.ba.

Inače, za podsjetit je da ova zastupnica SNSD-a vrlo često “počasti” medije i javnost svojim osebuijnim izjavama, između ostalog i da je Milorad Dodik njen bog.
/Republikainfo.com/
Share.

Comments are closed.