Čapljinac Vinko Ćemeraš pobjednik The Voicea

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pobjednik treće sezone hrvatskog The Voicea je Čapljinac Vinko Ćemeraš. Na drugom mjestu je završio Filip Rudan, treća je Albina Grčić, a četvrta je Bernarda Bobovečki.

Vinko Ćemeraš je u timu Davora Gobca, frontmena grupe Psihomodo pop, Filip Rudan je u timu Vanne, dok je Albini Grčić mentor bio Massimo, a Bernardi Bobovečki mentor je bio frontmen grupe Vatra, Ivan Dečak.

Cjelokupan studio digao se na noge kada su Gobac i Vinko u duetu zapjevali ‘Pinokio’, Psihomodo popa i već tada se vidjelo da se s energijom mladog i simpatičnog Čapljinca, kao i njegovog mentora Gobca, teško mogu mjeriti ostali natjecatelji i mentori.

Ovaj skromni 26-godišnjak iz Čapljine pobjednik je treće sezone popularnog HRT-ovog glazbeno-televizijskog spektakla “The Voice Hrvatska” i prvi muški pobjednik ove titule u Hrvatskoj.

Vinko studira informacijske znanosti u Mostaru.

Živi sam u obiteljskoj kući i brine se o životinjama i imanju. Roditelji mu žive u Njemačkoj, a braća u Irskoj i Dubrovniku. U eter bi volio više pogurati autorsku glazbu. Zanimljivo je da se bio prijavio u prvu sezonu “The Voicea”, ali nije uspio proći audiciju.

Na drugom mjestu tako se našao Filip Rudan, prozvan hrvatskih Shawnom Mendesom.

Najmanjih 14,83 posto glasova publike osvojila je Bernarda Bobovečki i zauzela četvrto mjesto, dok je treće mjesto s 19, 51 posto glasova osvojila Albina Grčić.

 

(Republikainfo.com/Jutarnji list)

Share.

Comments are closed.