BEZ PANIKE Premijer Herceg: U HNŽ-u nema korona virusa

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Želeći odbaciti sve, kako je istaknuo, dezinformacije u medijima ali i širenje panike o prisutnosti i slučajevima oboljelih od koronavirusa, predsjednik Vlade HNŽ-a, dr.sc. Nevenko Herceg obratio se građanima ove županije poručivši da u HNŽ-u nema koronavirusa.

“Poštovani sugrađani, imam potrebu obratiti Vam se i na ovaj način i pozvati vas na odbacivanje brojnih dezinformacija koje ovih dana pune medijski i javni prostor. U HNŽ-u nema oboljelih od koronavirusa i stoga nema ni mjesta panici”, poručio je premijer Herceg.

On je podsjetio da je Županijska Vlada učinila sve na provedbi mjera predostrožnosti te da je na vrijeme osnovan Krizni stožer, izdvojena ciljna sredstva i preventivno opremljene bolničke sobe za izolaciju i liječenje.

“Naše službe su u stalnom stanju pripravnosti i pomno prate situaciju, tako da će i javnost o svim eventualnim novim momentima biti pravodobno izvještavana službenim kanalima. Poručujem kako nema razloga za bilo kakve izvanredne mjere u školama, vrtićkim ili bilo kojim drugim ustanovama. Život se treba odvijati normalno, bez nasjedanja na poluistine i stvaranja bespotrebnog straha i panike”, poručio je premijer HNŽ-a svojim sugrađanima.

/Rešublikainfo.com/

Share.

Comments are closed.