Zaboravite na bojanje izrasta! Celebrity-frizer tvrdi kako je upravo to jedan od najvećih trendova za ljeto pred nama

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Jedan od najvećih beauty problema u karanteni definitivno je bio izrast. I dok su neki strpljivo čekali otvorenje frizerskih salona, drugi su se prepustili vlastitoj radinosti. Ipak, ako ste pustili izrast da vam naraste, najbolje bi bilo da ga – tako i ostavite! Naime, jedan celebrity frizer tvrdi da je upravo to jedan od najvećih trendova za 2020. godinu.

Naime, Jack Baxter, celebrity frizer koji stoji iza brojnih frizura na tjednima mode, rekao je da je izrast ponovno cool i in, bez obzira na to što su frizerski saloni otvoreni.

– Izrast je jedan od najpopularnijih trendova za 2020. godinu, a svojeg frizera čak možete pitati da ga dodatno naglasi, a da to pritom izgleda super, sa sljedećih nekoliko tehnika, rekao je Baxter.

Primjerice, možete isprobati The Root Smudge, što znači da frizera treba tražiti da prirodnu boju kose uklopi s plavim pramenovima ili s balayageom. Ova je tehnika odlična jer će prirodna boja kose savršeno odgovarati s prirodnim podtonom kože, a rijeđe ćete morati posjećivati frizera jer je korijen kose, odnosno izrast, ipak prirodan.

Nadalje, dobra je ideja i The Deliberate Root – Baxter kaže da, iako se možda na prvu čini neobično, isprobajte pramenove na samom korijenu kose, a to će posebno dobro funkcionirati za plavuše. Dovoljno je dodati tek suptilnu količinu boje kod korijena prije stavljanja plavih pramenova i to će napraviti ogromnu razliku kad kosa izraste jer će izgledati “življe”.

Share.

Comments are closed.