U Beogradu velika policijska akcija: Uhićene 22 osobe, prostitutke tvrde da su tajnice (ili obrnuto), a ‘pao’ je i jedan policajac

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nakon što je jučer u Beogradu uhićeno 22 osobe zbog sumnje da su se bavili podvođenjem i prostitucijom, pet uhićenih djevojaka tvrdi da one nisu bile uključene u prostituciju, već su one bile tajnice i ugovarale sastanke s klijentima, javlja Blic i dodaje da je ta skupina osim tajnica imala i menadžere, ali i osiguranje koje je stajalo ispred iznajmljenih stanova u kojima su se odvijali sastanci djevojaka i klijenata, među kojima su bili političari i sportaši.

Evidencije svih uplata i cijele usluga detaljno su i precizno vođene, a taj je biznis potrajao čak 15 godina. Zanimljivo je da su se reklamirali i u oglasima, no pod pseudonimima.

Među uhićenima je i jedan policajac, Goran S. (45), koji je provjeravao vozila i identitet osoba koje su se javljale na oglas, kako ne bi došlo do otkrivanja ove skupine.

On je uhićen u grupi zajedno s još 13 osoba, a to su, kako javlja Blic, Nemanja S. (35), Marko Ž. (61), Srđan G. (49), Petar Lj. (35), Radomir V. (39), Daniel K. (61), Zoran J. (44), Nemanja R. (38), Jelena M. (24), Dragana P. (45) , Staša M. (24), Saša G. (46) i Darko T. (45). U drugoj skupini uhićeno je još osam osoba: Miroslav T. (45), Marko R. (32), Vladimir Đ. (44), Vukan P. (36), Sreten D. (33), Saša N. (38), Tatjana L. (36), Tamara H. (33).

U pretresu stanova policija je jučer oduzela novac, čak 176 mobitela i 12 laptopa, dokumentaciju, četiri automobila, oružje i droga.

 

(Izvor: Agencije)

Share.

Comments are closed.