TO JE PARTY!!! Proslava BHANSE u ljetnikovcu Radobolja koštala 300.000 KM

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Grandiozna proslava preuzimanja kontrole zračnog prostora BiH organizirana u ljetnikovcu Radobolja u Mostaru 6. prosinca koštala je skoro 300 tisuća KM. Tijekom večeri kad je naša zemlja preuzela kontrolu nad vlastitim nebom najviše zvanice iz političkog i društvenog života naše zemlje su, osim u gastronomskim delicijama i vatrometu, mogle uživati i u nastupu, između ostalih, Halida Bešlića, Nine Badrić, Aleksandre Radović i Ane Rucner, a program je vodio popularni Tarik Filipović.

Na upit portala Klix.ba Agenciji za pružanje usluga u zračnoj plovidbi (BHANSA) koliko je koštala svečanost u prestižnom prostoru ljetnikovca Radobolja, dobili smo odgovor da je za organizaciju eventa Faze II BHANSA-e u Mostaru povodom preuzimanja kontrole zračnog prostora BiH proveden postupak javne nabavke pozivom tri ponuđača.

Procijenjena vrijednost javne nabavke iznosila je 300 tisuća KM, a najpovoljniji ponuđač bio je D.D. Marketing d.o.o. Mostar s ponudom od 299.350 KM. Zanimljivo je da je u pozivu za dostavu ponuda BHANSA specificirala kakve izvođače traži, tako između ostalog stoji da su za muzičko-scenski program tražena dva izvođača pop muzike s najmanje pet izdatih studijskih albuma i/ili kompilacija; najmanje pet osvojenih nagrada na prestižnim muzičkim dodjelama u BiH i regiji te završenom muzičkom akademijom (akademijom umjetnosti) ili rasprodanim koncertom na lokaciji koja može primiti minimalno 20 tisuća ljudi.

Tražena je i usluga angažiranja jednog izvođača narodne muzike s najmanje deset izdatih studijskih albuma koji ima minimalno 30 godina scenskog iskustva te rasprodati koncert na lokaciji koja može primiti minimalno 30 tisuća ljudi. BHANSA je u ovom postupku tražila i usluge angažiranja izvođača koji svira instrument violončelo, ima minimalno 15 godina scenskog iskustva te završen odsjek za violončelo na nekoj muzičkoj akademiji.

(Izvori: Klix.ba/Bljesak.info)

Share.

Comments are closed.