Ramljaci i “Ramska noć” iz Austrije već osam godina pomažu potrebnima

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Osmu godinu za redom Ramci koji žive i rade u Austriji okupljaju se u Salzburgu na prigodnom druženje pod nazivom „Ramska noć“. Druženje Ramaca nije uvijek zabava, već susreti imaju i humanitarni karakter. Do sada je u osam godina dodijeljeno 104.000 tisuće eura. Ove godine u Rami podjeljeno je 8.500 eura, a u Tomislavgradu 2000 eura.

Tako i ove godine prilozi koji su se prikupili dodijeljeni su najpotrebnijima u Rami i jednim dijelom u Tomislavgradu, jer na „Ramskoj noći“ sudjeluju i brojni Duvnjaci, piše Ramski vjesnik.

Povodom toga u Prozoru u Domu kulture upriličena je dodjela pomoći obiteljima.

U ime organizacijskog odbora „Ramske noći“ i HNK „Rama“ iz Salzburga potporu je podijelio Davor Drežnjak.

Nakon dodjele potpore Drežnjak je kazao: „Ramska noć“ već je organizirana osam puta. Svake godine humanitarnog je karaktera i to će se nastaviti i u budućnosti. Do sada je u ovih osam godina dodijeljeno 104.000 tisuće eura. Ove godine u Rami smo podijelili 8.500 eura, a u Tomislavgradu 2000 eura”.

Gospodin Drežnjak zahvalio se svima koji sudjeluju i pomažu organizaciju Ramske noći. Također zahvali se socijalnoj službi općine Prozor-Rama, te općini Prozor-Rama na čelu s dr. Jozom Ivančevićem za svaku potporu i dosadašnju suradnju.

/Republikainfo.com/

Share.

Comments are closed.