Popularni Oskarovac u Cavtatu plijenio pažnju u neobičnoj jakni, od fotografa se pokušao sakriti iza maske i naočala

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nicolas Cage u Cavtatu snimljen je u ružičastoj jakni u Cavtatu, gdje s Pedrom Pascalom snima novi film “The Unbearable Weight of Massive Talent”.

Holivudske zvijezde Nicolas Cage i Pedro Pascal preselili su se iz Dubrovnika na filmski set u Cavtatu, gdje dalje snimaju svoj najnoviji film “The Unbearable Weight of Massive Talent”. Prizore sa seta prenijeli su već brojni svjetski mediji, a glumci plijene pažnju svakim pojavljivanjem u javnosti.

Okončan sastanak Pompea i Plenkovića: “Nadam se da će državno tajništvo vidjeti da smo ispunili sve preduvjete za ukidanje viza za posjet SAD-u”
Jedne od posljednjih fotografija sa snimanja pokazuju 56-godišnjeg Nicolasa u ružičastoj kožnoj jakni s našivenim motivima, sa zaštitnom maskom i sunčanim naočalama iza kojih se pokušao sakriti, no to mu nije pošlo za rukom jer su ga spremni objektivi uspjeli uhvatiti.

Nicolas i Pedro nastavili su snimati scene voženje u Porscheu bez krova, a u Hrvatskoj bi se trebali zadržati sljedećih mjesec dana. Prije Cavtata, glumci su prizore s luksuznim automobilom snimali u Dubrovniku, u čemu ih nije omela ni kiša.

Oskarovac Cage će u novom filmu utjeloviti fiktivnu verziju samog sebe dok očajnički želi ulogu u filmu redatelja Quentina Tarantina, a uz to se privatno bori s mušicama svoje kćeri tinejdžerice i pokušava popraviti njihov odnos. U filmu je pristao glumiti samog sebe jer su mu scenaristi potvrdili da im cilj nije izrugivanje njegova lika i djela, već odavanje počasti njegovim najboljim ulogama.

Share.

Comments are closed.