Grad Ljubuški i Općina Przor-Rama raspisali natječaj za stipendiranje studenata

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Načelnik Općine Prozor-Rama raspisao je Natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima u akademskoj 2019./2020. godini. Također je aktualan i javni natječaj za stipendiranje Grada Ljubuškog gdje će  se dodijeliti 65 studentskih stipendija u iznosu od 750 KM.

Iz Općine Prozor-Rama izvješćuju zainteresirane studente da će se izvršiti detaljna provjera dostavljenih dokumenata i izjava kako bi se spriječila mogućnost dodjele stipendija studentima koji ne ispunjavaju osnovne uvjete, te će se, sukladno Pravilniku, izvršiti sankcioniranje onih koji budu davali lažne izjave ili neispravne dokumente.

Prijavu na Natječaj s potrebnom dokumentacijom potrebno je dostaviti najkasnije do 15.01.2020. godine, a sve potrebne informacije potražite OVDJE.

Raspisan je i Javni natječaj za dodjelu studentskih potpora studentima s područja Grada Ljubuškog u akademskoj godini 2019./2020. Dodjeljuje se 65 studentskih potpora u jednokratnom iznosu od 750 KM, a natječaj traje 30 dana, počevši od od 4. prosinca.

Više informacija potražite OVDJE.

 

/Republilkainfo.com/

Share.

Comments are closed.