KRIVOLOV?! Migranta nehotice ubio lovačkom puškom

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ubojstvo migranta koje se dogodilo jutros u Kulen Vakufu rezultat je nesretnog slučaja, javlja BHRT Riječ je o krivolovu, a počinitelj, državljanin BiH je sve priznao policiji, prenosi BHRT, ma što ova rečenica mogla značiti i ma kako se mogla protumačiti.

Podsjetimo, migrant u Kulen Vakufu podlegao je od posljedica ranjavanja vatrenim oružjem, a Iz policije USK su rekli da još uvijek nemaju identitet nastradalog.

“Mještanin Kulen Vakufa jutros je obavijestio policiju kako grupa ilegalnih migranata nosi ozlijeđenog muškarca kroz naseljeno područje. Policijski službenici i medicinski tim su izlaskom na teren zaključili da je muškarac nažalost podlegao ozljedama, koje su nanesene vatrenim oružjem. Prvim pregledom beživotnog tijela utvrđeno je da je fatalna rana nanesena u predjelu leđa, najvjerojatnije puškom – sačmom. U Kulen Vakuf su upućeni pripadnici Jedinice za specijalističku podršku Ministarstva unutarnjih poslova USK, kao i Sektora kriminilastičke policije, koji su organizirali opširnu istragu”, izjavio je glasnogovornik policije USK Ale Šiljdedić.

Share.

Comments are closed.