Kontroverznom Joeu Exoticu uzeli zemlju i dali je ženi koju je planirao ubiti

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zoološki vrt koji je nekad bio u vlasništvu kontroverznog Joea Exotica, zvijezde Netflixova megapopularnog dokumentarca Tiger King, završit će u rukama njegove najveće rivalke Carole Baskin, u čijem je planiranju ubojstva Exotic sudjelovao, javlja BBC.

Ako mislite da ste vidjeli sve, pogledajte dokumentarac “Tiger King” i bit će vam jasno da niste
Sud je dosudio da Carole Baskin stječe kontrolu nad zemljištem u Oklahomi. To je dio presude u sporu oko autorskih prava na ime Exotic, vrijednom milijun dolara.

Joe Exotic trenutno je na odsluženju kazne zatvora od 22 godine zbog sudjelovanja u planiranju ubojstva i zlostavljanja životinja.

Trenutnom upravitelju zoološkog vrta rečeno je da zemljište mora napustiti u roku od 120 dana.

Dokumentarac Tiger King, koji je postao popularan u ožujku na platformi Netflix priča je o životu Joea Exotica i njegovom rivalstvu sa Carole Baskin, vlasnicom skloništa za životinje na Floridi. On je osobenjak i vlasnik privatnog zoološkog vrta u kojem drži mnoge divlje mačke. Baskin je vasnica utočišta za životinje koja i sama drži velike mačke. Njihov zamršeni odnos tema je dokumentarca za kojeg su mnogi govorili da je nešto najluđe što se može pogledati.

Share.

Comments are closed.