IZMRCVARENI PUTNIK CROATIA BUSA ‘Iz Splita do Zagreba su nas vozali više od devet sati. U busu je bilo i Kineza, misle jadni da je Hrvatska veća od Kine’

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prošlo je devet i pol sati od kad su se putnici na splitskom kolodvoru ukrcali u autobus Croatia Busa i evo taman su stigli na zagrebački kolodvor., oko 14 sati, izvijestila je Slobodna Dalmacija. Autobus se izgubio na putu od Splita do Zagreba, putnici na rubu živaca: Zalutali smo već deset puta, bojim se da ćemo završiti u moru!

– Par Kineza je bilo s nama u busu, njima nije čudno što putovanje toliko traje. Vjerojatno misle da je Hrvatska velika poput kao njihove zemlje – komentirao je za Slobodnu Dalmaciju čitatelj i putnik u tom busu, sretan što je agoniji konačno došao kraj.

– Barem smo došli – kazao je.

Podsjetimo, autobus Croatia Busa krenuo je jutros u 4.30 iz Splita i u Zagreb je trebao stići oko 9.30 sati. Kako je zbog bure bila zatvorena dionica autoceste A1 kod Svetog Roka za sve skupine vozila osim osobnih automobila, autobus se spustio s autoceste na “obične” ceste.

A onda je vozač krenuo krivim putem! I tako sve do Svete Marije Magdalene, odakle se vratio do Skradina…

Kako je detektirala Slobodna, do ovog velikog kašnjenja došlo je zbog bure, koja je po tko zna koji put zatvorila dionicu autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje za sve skupine vozila osim osobnih automobila. Svi ostali, među njima i autobusi, upućeni su na obilazak državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina.

– Kako je zatvoren tunel Sveti Rok, izašli smo s autoceste, a vozači su uspjeli zalutati na jadransku magistralu prema Karlobagu. Došli smo skoro do Svete Marije Magdalene! Tamo su se vozači okrenuli nazad i to nakon što sam ih ja obavijestio da je zatvorena i ta cesta. Vraćamo se nazad, šta mislite dokle? Do Skradina, da dobro ste čuli – Skradin poviše Šibenika, 90 kilometara od polazne stanice Split. Sada vozimo napokon prema Zagrebu, oko Karina smo. Još bi vam puno toga mogao napisati al’ bojim se da opet ne zalutamo, ne znam više prema kojoj strani, možda u more – iznerviran je čitatelj Slobodne, kako smo izvijestili ranije.

Službenik Croatia Busa priznao je da se vozači nisu najbolje snašli nakon što su ih prije tunela Sveti Rok “poslali sa strane” pa su krivo otišli, piše Slobodna Dalmacija.

/Republikainfo.com/

Share.

Comments are closed.