Ukoliko nakon prekida činite ove četiri stvari, niste spremni za novu ljubav

Osjećaji znaju varati, osobito kada ste ranjivi. Brkati zbog usamljenosti ljubav i potrebu za nekim mogu nas odvesti na krivi put. Ako ste ušli u novu vezu, a još činite ove stvari, zapitajte se što to raditePrekid ljubavne veze uvijek je traumatičan, bilo da ga inicirate vi ili druga strana. Kada je vrijeme za novu ljubav otkrivaju nam u studiji objavljenoj u časopisu The Journal Psychology.

U toj studiji stoji da treba proći minimalno 11 tjedana kako bi počeli osjećati prednosti prekida i postali spremni za nešto novo. Ova četiri znaka pokazuju da još niste preboljeli svog bivšeg:

1. Uhođenje na društvenim mrežama

Ukoliko se uhvatite u ovome, vrijeme je da svog bivšeg maknete iz baze prijatelja i prestanete gledati što se događa u njegovom životu i ima li novu djevojku.

2. Razmišljate o njemu kad ste pijani

Poslovica kaže: Što trijezan misli, pijan govori. Alkohol nam olabavljuje kočnice i u opasnosti smo da napravimo neku glupost. U ovom slučaju to bi bio poziv bivšem u gluho doba noći zbog kojeg ćete se kajati kada se idući dan probudite.

3. Uspoređujete novog partnera s bivšim

Uspoređivanje nikada nije dobra ideja i kada to prerastete ili posvijestite, možete krenuti dalje i biti sretni.

4. Smatrate prekid pauzom

Važno je jasno iskomunicirati na čemu ste. Ukoliko je riječ o privremenom prekidu, onda ne morate ni čitati ovaj članak, a ukoliko nije, vrlo je važno da ste toga svjesni i da si ne dajete lažne nade.
(izvor: rtl.hr)

Komentari:

No comment.

Neka jedu kolače

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna