Seksi nije uvijek dobro: glumici zabranili da radi godinu dana zbog odijevanja

24-godišnjoj glumici Denny Kwan zabranjeno je da sljedećih godinu dana radi u zabavnoj industriji jer je odbila 'obuzdati svoj seksi stil odijevanja'Kambodžansko Ministarstvo kulture i likovnih umjetnosti zabranilo je 24-godišnjoj glumici da prihvaća nove poslove i radi u zabavnoj industriji godinu dana nakon što je odbila "obuzdati svoj seksi stil odijevanja", piše Phnom Penh Post.

Prošle godine Denny Kwan naređeno je da ju Ministarstvo "obrazuje" o njezinom stilu odijevanja, nakon što su se u lokalnim medijima pojavile njene slike u haljini. Phnom Penh Post piše da je kazna u skladu s Etičkim kodeksom ponašanja umjetnika koji kaže da se "umjetnici moraju odijevati u skladu s njihovim osobnim dostojanstvom i nacionalnim identitetom".

Ministarstvo je reklo tvrtkama u industriji da "surađuju s ministarstvom kako bi ju kaznili ne dajući joj nikakav posao".

"Znam da je to moje pravo (oblačiti se kako želim), ali naša kultura, kambodžanski ljudi, to ne mogu prihvatiti. Probat ću ne biti seksi kao inače kad objavljujem na Facebooku. Prihvaćamk ovu zabranu", rekla Denny za Cambodia Daily.   


(izvor: zivotistil.rtl.hr)

Komentari:

No comment.

"Herceg-Bosno u srcu te nosim"

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna