Iznenađujuće dobre vijesti o seksu u starijoj dobi

Iznenađuje li Vas podatak da je oko tri četvrtine starijih Amerikanaca još uvijek seksualno aktivno, dok su neki čak i više zainteresirani za seks u starijoj dobi. Prema mišljenima modernih seksologa to je točno. Tajna uspješnog seksa nije u godinama, već u iskustvu i znanju.

Evo i nekoliko činjenica:
Muška seksualna moć ne opada stalno nakon vrhunca u tinejdžerskoj dobi. Ako je cilj zadovoljstvo, a ne brzina postizanja orgazma, onda se ljubavni život može i poboljšati. Muškarac je iza pedesete godine u stanju produžiti spolni odnos, fokusirati ga na svoje i njezino zadovoljstvo te dati ženi više vremena za postizanje orgazma.

Nije vjerojatno da će seks izazvati infarkt. Unatoč šalama, manje od 1% iznenadnih smrtnih slučajeva dogodi se za vrijeme spolnog odnosa (a 70% njih za vrijeme izvanbračnog odnosa). Ako ste preživjeli srčani infarkt pa sada zbog straha i zabrinutosti izbjegavate seks, obavite kontrolu kod liječnika, redovito uzimajte propisanu terapiju i nastavite sa svojim užitcima.

Problemi s erekcijom nisu neizbježni, a kad se pojave postoje načini da se olakšaju. Danas postoje brojne mogućnosti za olakšanje problema s erekcijom (tablete, injekcije, implantati i dr), no postoje i prirodna rješenja.
Vitaseng tablete sadržavaju ekstrakt korijena ginsenga koji se tradicionalno smatra djelotvornim sredstvom za jačanje spolne moći. Vitaseng se može kupiti bez liječničkog recepta u svakoj ljekarni i biljnoj drogeriji.
Seksualna budućnost je u rukama samog čovjeka, bez obzira na njegovu dob. (Izvor: Zdravobudi.hr)

Komentari:

No comment.

Neka jedu kolače

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna