U Mostaru napadnut aktivist i novinar Husein Oručević

Aktivist 'Mreže Naše društvo' Husein Oručević napadnut je u utorak jutro u Mostaru, ispred Gradske vijećnice. Oručević je napad prijavio policiji.

Opširnije...

NOVI SPREKTAKL NA KUPRESU: Nakon 1000 Ivana, ovoga ljeta na Kupresu okupit će se 1000 obitelji

Nakon najvećeg skupa u povijesti slikovite kupreške visoravni, kada je u ljeto 2017. oboren Guinnessov rekord okupljanja najviše osoba istog imena na jednom mjestu – 2.325 Ivana, Kupres za ovo ljeto priprema novi spektakl, piše HBZ-vijesti.com.

Opširnije...

Mostarski Centar za socijalni rad ne žele da roditelji manipuliraju djecom zbog Uborka i najavljuju da će s njima manipulirati - oni

Ustanova "Centar za socijalni rad Grada Mostara" u utorak je uputila apel roditeljima, prosvjednicima na lokaciji Uborak.  "Nakon saznanja i utvrđenog stanja na terenu, da se na mjestu prosvjeda građana na lokaciji Uborak nalazi i veći broj malodobnih osoba u ulozi prosvjednika, upoznaje i upozorava roditelje malodobne djece da istu ne mogu koristiti za ostvarivanje prosvjednih ciljeva", navode iz mostarskog Centra, čime daju do znanja da se problem Uborka djece mještana - ne tiče.

Opširnije...

SDA k'o fol zabrinuta što zastupnici primaju 6000 maraka, a ne rade, druge stranke ni ne glume zabrinutost

Zastupnik Stranke demokratske akcije (SDA) u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Šemsudin Mehmedović uputio je inicijativu u kojoj traži da se državnim parlamentarcima obustave isplate plaća sve dok traje blokada rada državnog organa zakonodavne vlasti.

Opširnije...

Deponija Uborak kod Mostara ostaje u blokadi

Naime, građani ne pristaju na inicijativu Grada Mostara prema Vladi FBiH, da se pronađe druga lokacija za deponiranje krupnog otpada i izgradnju nove regionalne deponije na području Grada Mostara. Oni su nezadovoljni jer u sporazumu koji im je ponuđen, nisu navedeni konkretni datumi, javlja Vijesti.ba.

Opširnije...

Novi šef EU izaslanstva u BiH: Odlazi bezlični Wigemark, dolazi Austrijanac Sattler

Vijeće Europske unije uskoro bi i formalno trebalo obznaniti kako će Johann Sattler naslijedi Larsa-Gunnara Wigemarka na poziciji specijalnog predstavnika EU u BiH. Austrijski diplomat biti će novi šef Izaslanstva EU u BiH.

Opširnije...

No comment.

Izvor sukobi i nezgode jednog naroda

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna