Održana III. sjednica Središnje uprave HKD Napredak

Pod predsjedanjem predsjednika HKD Napredak dr. sc. Nikole Čiče u subotu, 16. studenoga 2019. godine, u Napretkovom klubu Lira u Sarajevu  je održana III. sjednica Središnje uprave HKD Napredak. Nakon usvajanja zapisnika s II. sjednice razmatrana je informacija o realizaciji odluka i zaključaka donesenih na prethodnoj sjednici Središnje uprave.

Opširnije...

Smijenjen predsjedavajući Skupštine USŽ Agan Bunić

Na vanrednoj sjednici Skupštine Unsko-sanske županije, održanoj danas, s dužnosti predsjedavajućeg Skupštine smijenjen je Agan Bunić.

Opširnije...

Beskućnici i siromašni u nedjelju su ručali s - Papom Franjom

Papa Franjo ugostio je u nedjelju 1500 beskućnika i siromašnih ljudi na ručku u sklopu obilježavanja trećega Svjetskog dana siromašnih koji organizira Rimokatolička Crkva.

Opširnije...

Venecija tone - najteži dani u posljednjih 150 godina

Nastojeći se oporaviti od razornih poplava koje su je pogodile ovaj tjedan, Venecija je u nedjelju pretrpjela još jednu iznimnu plimu kada je visina mora dosegnula 150 cm.

Opširnije...

Ministar MUP-a USK ušao u Hrvatsku, Večernji pisao da će mu to biti zabranjeno...

Večernji list je u subotu prenio da bi Hrvatska mogla zabraniti ulazak ministrima iz Bosne i Hercegovine jer "huškaju migrante na ilegalni ulazak u Hrvatsku."

Opširnije...

90-te ... Džaferović u Mostaru: Retrogradne politike neće uspjeti, izgraditi ćemo BiH

Šefik Džaferović, bošnjačk član Predsjedništva BiH u nedjelju je boravio u Mostaru na obilježavanju 27. godišnjice osnivanja Četvrtog korpusa Armije Republike BiH (A RBiH). Osim političkih dužnosnika počast su odali i predstavnici OS BiH, ali i skupina mladića sa zelenim beretkama u vojničkim odorama iz istoimenog udruženja.

Opširnije...

No comment.

Birači, prasići, jagnjići

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna