Gradonačelnik Bešlić i premijer Herceg pekli su uštipke na Dane kruha

Gradonačelnik Grada Mostara, Ljubo Bešlić, dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko – neretvanske i Radmila Komadina, glavna savjetnica Grada Mostara  danas su bili nazočni na manifestaciji 'Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje' koju su organizirale osnovne i srednje škole grada Mostara na Šetalištu Nikole Šubića Zrinjskog.

Opširnije...

Milanović pozvao Grabar Kitarović na sučeljavanje: 'Umjesto pjevanja i skrivanja iza stranačkih skuta'

Predsjednički kandidat u Republici Hrvatskoj Zoran Milanović pozvao je aktualnu predsjednicu i predsjedničku kandidatkinju Kolindu Grabar-Kitarović na sučeljavanje.

Opširnije...

STRPLJEN-SPAŠEN Još dva postupka protiv Kutle otišla u zastaru, on se i dalje skriva u BiH

Zagrebački Županijski sudu u utorak je obustavio još dva postupka protiv Miroslava Kutle, nekadašnjeg simbola privatizacije koji se u bijegu pred hrvatskim pravosuđem sakrio u BiH.

Opširnije...

Prljavi novac u 'Začaranom krugu' - Obitelj Grabo postavlja nova pitanja!

Svi su složni kako je korupcija najveći problem ovoga društva, ali se osim slaganja oko toga kako za sve u BiH treba imati novac, nitko ne pomiče s mjesta kako bi prekinuli taj lanac koji nas okiva. U ovoj epizodi, ''prljavi'' novac napravit će začarani krug krenuvši iz ruku junaka Grabe.

Opširnije...

Državno odvjetništvo BiH zatražilo od parlamenta da se izjasni o neprovedbi presude Ljubić

Ustavni sud BiH je u prosincu 2016. godine osporio odredbe Izbornoga zakona BiH o načinu biranja izaslanika za Dom naroda Federacije BiH po žalbi koju je uputio tadašnji predsjedatelj Zastupničkog doma Parlamenta BiH Božo Ljubić. Ni do danas nije se provela odluka Suda u javnosti poznata kao 'presuda Ljubić'.

Opširnije...

Državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH Zvonko Milas primio izaslanstvo HKD-a Napredak

Državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH Zvonko Milas sastao se u ponedjeljak, 14. listopada 2019., s izaslanstvom Hrvatskog kulturnog društva Napredak predvođenog predsjednikom dr. sc. Nikolom Čičom.

Opširnije...

No comment.

Lideri

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna