HRVATSKA SLAVI Povijesna presuda: Prva naplata "proširene imovinske koristi" u povijesti antikorupcijskih suđenja

Prva izvršna presuda za prošireno oduzimanje imovinske koristi u povijesti hrvatskog pravosuđa provedena je u slučaju osuđenog voditelja Porezne ispostave Centar Zdravka Markača, nakon što je njegova majka uplatila u državni proračun 1,07 milijuna kuna, piše u utorak Jutarnji list.

Opširnije...

DVOSTRUKI ARŠINI za "MIR" U MOSTARU "Nema konkretnog razloga" zašto na Starom mostu nisu bile boje Šri Lanke za katoličke žrtve

Iz Centra za mir i multietničku suradnju Mostar, kazali su za mostarski portal Bljesak.info da "nema konkretnog razloga zbog kojeg most nije svijetlio" u bojama zastave Šri Lanke, nakon strašnog terorističkog napada na katolike za Uskrs u toj zemlji.

Opširnije...

Održan Napretkov Uskrsni koncert u mostarskoj katedrali

U organizaciji Hrvatskog kulturnog društva Napredak - Glavna podružnica Mostar i Katedralnog mješovitog zbora "Marija", na Uskrsni ponedjeljak u mostarskoj katedrali Marije Majke Crkve održan je Uskrsni koncert.

Opširnije...

KOD SPLITA: Mladi heroj iz nabujale rijeke spasio djevojčicu

Jučer poslijepodne se na rječci Ruda u predjelu Gaz u Splitsko-dalmatinskoj županiji jedna djevojčica gotovo utopila, no život joj je spasio 37-godišnji Josip Crljen koji je bez razmišljanja skočio u hladnu i nabujalu rijeku i djevojčici od 12-13 godina, koja nije znala plivati, spasio život, javlja Dalmatinski portal.

Opširnije...

Milijarder izgubio troje djece u terorističkim napadima na Uskrs u Šri Lanki

Povlsen je vlasnik modne tvrtke Bestseller, koja uključuje brandove poput Vero Moda i Jack& Jones i većinski je dioničar internetske trgovine Asos. Također ima velik ulog u njemačkoj internetskoj trgovini Zalandu. Objavljena je i posljednja zajednička fotografija njegove stradale djece.

Opširnije...

Mostarka podnijela kaznenu prijavu protiv Dodika zbog izazivanja nacionalne, rasne i vjerske mržnje

Aktivistica iz Mostara, Amna Popovac, podnijela je kaznenou prijavu Tužiteljstvu BiH protiv predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika zbog izazivanja nacionalne, rasne i vjerske mržnje, razdora i netrpeljivosti.

Opširnije...

 

No comment.

Neutralnost

Top teme


 

 

Trach

Promo

Kolumna