Preminula žena koju je izujedao roj pčela

U koprivničkoj bolnici noćas je umrla 74-godišnjakinja koju je krajem prošlog tjedna izbo roj pčela, doznaje se u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj koja istražuje slučaj.

Glasnogovornik policijske uprave Dražen Laljek potvrdio je Hini da je 74-godišnja Barica Matanović iz Štaglinca umrla tijekom noći u bolnici, gdje su se liječnici proteklih pet dana borili za njen život.
Ženu su pčele izbole dok je u petak prolazila pored prikolice s oko 90 košnica kraj poljskog puta između Koprivničkih Brega i Glogovca nedaleko Koprivnice. Pčele su navodno ničim izazvane izletjele iz košnica i napale 74-godišnjakinju kojoj su u pomoć priskočili vatrogasci, rastjeravši pčele vodenim topom.
U teškom stanju s oko tisuću uboda žena je prevezena u bolnicu, gdje je umrla od djelovanja velike količine otrova koji je izazvao komplikacije i zastoj organa.
U policiji kažu da su pokrenuli istragu, odnosno da provode izvide i potrebne obavijesne razgovore.
"Razgovarali s vlasnikom prikolice s košnicama, no potrebno je obaviti još neke razgovore s očevicima, nakon čega ćemo nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti izvješće", kazao je policijski glasnogovornik. /Hina/

Komentari:

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna