Održan sabor mladeži HSP-a Mostara

Hrvatska pravaška mladež HSP-a BiH održala je danas u Domu dr. Ante Starčevića, u Mostaru, Zbor mladeži Gradske podružnice HSP BiH Mostar na kojem je izabrano novo vodstvo podružnice na čelu sa novoizabranim predsjednikom Dariom Knezovićem, dopredsjednicima Brunom Bekavcem i Darijom Stjepanovićem, te tajnicom Viktorijom Aničić.

Sukladno Statutu stranke izabran je i novi Nadzorni te Izvršni odbor pravaške mladeži Gradske podružnice Mostar. Na Zboru pravaške mladeži prigodnim govorom se obratio nazočnima i predsjednik Gradske podružnice HSP-a BiH Lazo Rajič, koji je u svom govoru čestitao novoizabranom vodstvu te posebice istaknuo važnu ulogu pravaške mladeži kada je u pitanju grad Mostar. Predstoji nam mnogo posla, truda i zalaganja u promicanju onih temeljnih pravaških načela po kojemu je HSP BiH poznata. U predstojećem  vremenu očekujemo i spremamo se za  lokalne izbore, gdje veliku ulogu ima i  pravaška mladež grada Mostar, te stoga očekujem potpunu suradnju u realizaciji svih planova, naglasio je Lazo Rajič.

Novoizabrani predsjednik pravaške mladeži Gradske podružnice Mostar, Dario Knezović u svom govoru zahvalio se na ukazanom povjerenju svih članova na Zboru, te javnosti predočio neke od glavnih ciljeva rada mladeži u budućem radu.

 

Komentari:

No comment.

Pravo

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna