"Palo" 19 dilera

Uhićeno je devetnaest osoba, koje se dovode u vezu s preprodajom droge, a pretresi su izvedeni na 40 lokacija u sklopu akcije "Hercegovina"  na području istočne Hercegovine, Stoca i Istočnog Sarajeva.

Kako je priopćeno iz Centra javne sigurnosti Trebinje, uhićene osobe su s područja Bileće, Gacka, Trebinja, Istočnog Sarajeva te Stoca. Policija je oduzela preko 36 kilograma "skunka", šest pušaka, dva vozila i predmete koji će poslužiti kao dokazi u kaznenom postupku.

Akciju provode pripadnici Centra javne sigurnosti Trebinje u suradnji s više organizacijskih jedinica MUP-a RS, a pod nadzorom Specijalnog tužiteljstva RS. CJS Trebinje je 15. studenoga prošle godine započeo s pripremnim radnjama operativne akcije "Hercegovina", a radilo se na identificiranju osoba koja se bave organiziranim kriminalom. CJS Trebinje je sredinom ovog mjeseca podnijelo izvješće Specijalnom tužiteljstvu o počinjenim kaznenim djelima u kojima je 31 osoba osumnjičena za organizirani kriminal, stoji u priopćenju. (Izvor: Fena)

 

Komentari:

No comment.

Glasajte zbog nas

Top teme


 

 

Trach

Promo

Kolumna