Potpisano pismo namjere između austrijske organizacije BBRZ grupe i federalnog ministarstva rada i socijalne politike

BBRZ Gruppe, kao najveća organizacija za prekvalifikaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom u Austriji, pokazala je interes za angažiranjem sa svojim resursima u F BiH u cilju razvoja i promicanja profesionalnog osposobljavanja, rehabilitacije i zapošljavanja osoba sa invaliditetom.

Opširnije...

U Posušju sjednica Središnjega odbora HDZ 1990

Sjednica Središnjega odbora HDZ 1990 održat će se u petak 8. lipnja 2012.  u Posušju, u kino dvorani, Ul. Fra. Grge Martića b.b. s početkom u 13 sati.

Opširnije...

Karadžićevi suci posjetili Srebrenicu

Članovi sudskog vijeća Međunarodnog kaznenog suda za bivšu Jugoslaviju (ICTY), koje sudi bivšem vođi bosanskih Srba Radovanu Karadžiću, u srijedu su posjetili memorijalni centar u Potočarima kod Srebrenice gdje su pokopane žrtve genocida nad srebreničkim Bošnjacima počinjenog 1995. godine.

Opširnije...

Sport klub i Sport Klub + u programu HOME.TV

HOME.TV pored dosadašnjih sportskih kanala, od sada nudi i  dva nova atraktivna kanala, Sport Klub i Sport klub + na hrvatskom jeziku, priopćili su iz HT Eroneta.

Opširnije...

OPET ŽUTA MINUTA Dodik potjerao novinarku s "privatnog posjeda" - zgrade Vlade RS: Brišite odavde!

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u subotu je u Banjoj Luci verbalno napao i izvrijeđao novinarku beogradske agencije Beta zaprijetivši joj kako više ne smije dolaziti u zgradu u kojoj je njegov ured s riječima:"Brišite odavde".

Opširnije...

Šezdesetak mladih pohađa školu planinarstva

Planinarsko-smučarsko društvo „Prenj“, u suradnji s Gorskom službom spašavanja Stanice Mostar i Unijom studenata Univerziteta „Džemal Bijedić“ iz Mostara u razdoblju od 10.05.2012. do 30.06.2012. godine organizira 37. Osnovnu školu planinarstva.

Opširnije...

No comment.

Pravo

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna