Angelina Jolie sredinom travnja predstavlja film o ljubavi u ratnom Sarajevu

>Filmska,a odnedvno i redateljska zvijezda, Angelina Jolie, pozvala je svjetski poznatog hrvatskog glumca Radu Šerbedžiju u Los Angeles, na prvu projekciju filma 'Untitled Love Story', snimanog na temelju ljubavne priče dvoje mladih u ratnom Sarajevu.

 

Snimanje filma podiglo je veliku buru u BiH, prvenstveno u udruzi 'Žene žrtve rata' gdje su mišljenja da nije moguća ljubav između djevojke Bošnjakinje, zatočene u srpski logor, i mladića Srbina, čuvara u logoru. O tematici filma bilo je brojnih nagađanja, no ni do danas nije točno poznat njegov sadržaj.

"Pozvala me u Los Angeles pa putujem sredinom travnja da nama, nekolicini koji smo igrali glavne uloge, pokaže film, a Angelina želi za nas prirediti i nekakvu svečanost", otkrio je Šerbedžija Jutarnjem listu. Za svoju ulogu Šerbedžija kaže da je odlična, kompleksna, jako zanimljiva, te da je uživao radeći na njoj.

"Mislim da smo uspjeli napraviti dobru ulogu. Vidjet ćemo kakav je film, ali vjerujem da će biti dobar jer je scenarij bio izuzetno zanimljiv. Još se ne zna ime filma, zasad je ”Untitled Love Story“. Angelina je odlična redateljica. Pripremila se super za film. Njezine upute su uvijek bile točne, nikada nije pokazivala nervozu, bila je hladna, smirena i znala je točno što hoće. Okružila se sjajnom ekipom filmskih radnika, kamermanom koji je dobitnik Oscara. Svi su bili vrhunski profesionalci", naglasio je Šerbedžija.

Snimanje Angelinina redateljskog prvijenca od početka su s velikim zanimanjem pratili kako svjetski, tako i svi mediji bivše Jugoslavije, zbog čega je umjesto originalnih lokacija u Sarajevu, redateljica set preselila u Budimpeštu. Rade Šerbedžija u Jutarnjem je demantirao i neke napise kako je zbog pritiska iz BiH Angelina mijenjala scenarij. "Zbog čega bi ga mijenjala? Mnogo nesuvislih zaključaka i priča su izmišljali o tom filmu. Zato je promijenila plan i nije otišla u Sarajevo snimati scene nego ih je sve prebacila i snimila u Mađarskoj, u Budimpešti", objasnio je glumac.

Komentari:

No comment.

Glasajte zbog nas

Top teme


 

 

Trach

Promo

Kolumna