Karamarko najavio kandidaturu za šefa HDZ-a, oglasio se i Plenković

Ono što je još u kolovozu najavio u Dnevniku Nove TV, Karamarko je sad potvrdio statusom na Facebooku. "Vidimo se na unutarstranačkim izborima", napisao je HDZ-ovac koji je uvjeren u svoj uspjeh, piše Dnevnik.hr.Tomislav Karamarko, bivši potpredsjednik Vlade i HDZ-ovac na društvenim mrežama objavio je poduži post o padu Berlinskog zida, a na kraju najavio i svoj mogući politički povratak.

"P. S. Što se mene tiče, nastavljam rušiti "antifašistički obrambeni zid". Vidimo se na unutarstranačkim izborima!", napisao je Karamarko i dobio nekoliko pozitivnih komentara svojih pratitelja koji se nadaju da će ga uskoro vidjeti na čelnoj poziciji stranke.

"Nisam to vidio, ali svaki član HDZ-a može sudjelovati na izborima. Imamo mi drugu zadaću sada, to su predsjednički izbori, kad dođu unutarstranački onda ćemo igrati tu igru", kazao je premijer i trenutni šef HDZ-a Andrej Plenković u Varaždinu nakon sastanka Savjeta Vlade za Hrvate izvan RH.
Uvjeren u uspjeh

Karamarko je još u kolovozu u Dnevniku Nove TV Andriji Jarku otkrio kako razmišlja o kandidaturi. Na takvo razmišljanje potaknulo ga je stanje u stranci. "Ne procjenjujem da je stanje dobro. Stranka je, u konačnici, izgubila i europske izbore i mislim da je potrebno učiniti niz promjena svih aspekata stranačkog djelovanja. Mislim da je to dovoljno dobar motiv", kazao je tad Karamarko.

Smatra da je vrh stranke HDZ-a "dislociran od stranačkog tijela" i da se vode paradigme koje ne pripadaju toj stranci. U svoj je uspjeh kao kandidata siguran. "Ja, ako se kandidiram, ja ću i pobijediti", uvjeren je Tomislav Karamarko.

 

 

(Izvor: Dnevnik.hr)

Komentari:

No comment.

Birači, prasići, jagnjići

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna