Tragedija u Brčkom: Mladić se na proslavi rođendana ugušio komadima janjetine

  Zalogaji mesa bili su kobni za mladića na proslavi rođendana u Brčkom, u BiH.23-godišnji mladić iz Bukare, sela kod Brčkog, u srijedu se ugušio zalogajem hrane. Tragedija se dogodila kada se društvo okupilo na proslavi rođendana zajedničkog prijatelja u tom selu, gdje je služena janjetina.

"U jednom trenutku prijatelj je zabacio glavu unazad i poplavio po licu i vratu. Mislili smo da mu je pozlilo i iznijeli smo ga izvan prostorije pa ga položili na bok. Netko mu je izvadio jezik i on je počeo disati, ali je ubrzo ponovno došlo do komplikacija. Tada smo pozvali Hitnu pomoć", kazao je jedan od očevidaca s proslave rođendana.

Iz Urgentnog centra Opće bolnice Brčko prioćeno je da je pacijent dovezen mrtav i najvjerovatnije je preminuo tijekom prijevoza do bolice, piše Avaz. Jedan od očevidaca rekao je da je od medicinskih djelatnika saznao da su iz grla mladića izvadili "dva veća, nesažvakana komada mesa", javila je brčanska Hit televizija.

"S obzirom na to da je nastupila smrt, policija poduzima neophodne mjere i radnje kako bi utvrdila sve okolnosti tog događaja", kazao je Halid Emkić, šef Operativno-komunikacionog centra u brčanskoj policiji.

(Izvor: Dnevnik hr)

Komentari:

No comment.

Lideri

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna