Privatnik iz BiH ukinuo radne subote i debelo se iznenadio

  Vlasnik bihaćkog autoservisa "Bagrameli" odlučio je prije godinu dana ukinuti radnu subotu. Na taj potez odlučio se zbog narušenog zdravlja i sebe i radnika kao i želje da više vremena provedu s obiteljima.Radni tjedan skratio je na pet dana iako je bio uvjeren da će posao opasti. Kako sam kaže – nikakav novac nije bio vrijedan zdravlja.

Ali kako Elvir Bagrameli kaže za "BiznisInfo", umjesto pada prometa došao je rasta, mušterije su se prilagodile, a posla ima više nego ikada.

Facebook statusom koji je objavio, kako sam kaže, htio je zahvaliti mušterijama na razumijevanju ali i da motivira i druge poslodavce da učine isto i tako radnicima ostave više vremena za obitelj koja najviše trpi zbog radnih vikenda.

Kompletan Bagramelijev status možete pročitati u nastavku.

"Prije otprilike godinu dana sam odlučio ukinuti radnu subotu… nije više išlo, pritisak posla je bio velik a nedjelja se nije znala jel se prije svane ili smrači i hajde opet ponovo… Narušilo se zdravlje, i fizičko i psihičko, kako kod mene tako i kod radnika. U početku me bilo prpa hoće li opasti posao, subotom je dolazilo dosta mušterija koji nisu mogli preko radnih dana ali odlučio sam pa šta bude.

Produžili smo radno vrijeme radnim danima do 17h da kompenziramo 'izgubljene' sate. A ono, vidi vraga, umjesto pada prometa došao je rast.

I to zamjetan.

Hvala svim našim mušterijama koji su se prilagodili nama i dali svoju podršku poštujući novo radno vrijeme. Sad, ne pišem ovo da bi se lajkalo i komentiralo svaka čast i ostalo… Nije to cilj objave.

Cilj je da pročitaju kolege privatnici i da se odluče na isti korak, onaj tko može a može ih dosta.

I ja sam kontao da neću moći ali sam se drznuo i na kraju još i profitirao. Puno je lakše kad čovjek pusti mozak na pašu dva dana zaredom, ostaje više vremena za obitelj koja je ionako najviše trpjela sa našim izostancima.

Prođe život u trci za parama a na kraju ih u starosti potrošimo na krpanje urušenog zdravlja, ako se i dočeka starost ikako… Nije vrijedno, vjerujte…", napisao je ovaj Bišćanin.

(Izvor: Nezavisne novine)

Komentari:

No comment.

Birači, prasići, jagnjići

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna