'Nitko' želi biti predsjednik Hrvatske

Javio se 'Gospodin Nitko'. Anonimni gamer iz Nina kaže da se kao 'najpozitivniji političar po izboru građana odlučio obratiti javnosti putem YouTube kanala i kandidirati se za predsjednika'. Medijima je poslao priopćenje, a svoje lice u videu je zamutio kako bi ostao - Nitko.Iako imaginaran, odlučio je, kaže Nitko, krenuti u kampanju za predsjednika pod sloganom „Resetirajmo Hrvatsku“, a glavni cilj je probuditi mlade i skrenuti pažnju na njihove probleme, prenosi N1.hr.

"Mladi su za mene jedina nada za spas ove države. Nitko od predsjedničkih kandidata ih ne ističe kao primarnu ciljnu skupinu stoga sam odlučio izaći u javnost i poslati im poruku. Iako su ovlasti predsjednika ograničene, smatram da uz današnje kanale komunikacije predsjednik može i mora vršiti pritisak na Vladu i Sabor kako bi se provodile mjere kojima je cilj, između ostaloga i sprječavanje demografske kataklizme", kazao je gospodin Nitko.

"Već mjesecima gospodin Nitko je jedan od najpozitivnijih političara u Hrvatskoj i u samom je vrhu po simpatijama građana. Potaknut svojom popularnošću gospodin Nitko smatra da je njegova dužnost i odgovornost kandidirati se za predsjednika RH, radi podrške koju mu daju građani proteklih mjeseci. Uz nove rezultate CRO Demoskopa koji ga ponovno svrstavaju u sam vrh popularnosti političkih aktera, Nitko je odlučio objaviti svoju kandidaturu za predsjednika RH", navodi on.

Gospodin Nitko kaže da je hardcore gamer, zaljubljenik u alpinizam i penjanje, a zalaže se i promiče kulturu pametnih gradova. Rodom je iz Nina, ima ženu i sina.

/Republikainfo.com/

Komentari:

No comment.

Lijepe li budućnosti!

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna