SPORAZUMJELA SE S TUŽITELJSTVOM: Majci 14 godina zatvora za ubojstvo bebe

Njezin suprug Mile Šimić ranije priznao krivnju i dobio 15 godina zatvora


 

Mladenka Šimić priznala je krivnju za ubojstvo svog tek rođenog djeteta te joj je Županijski sud u Mostaru izrekao kaznu zatvora u trajanju od četrnaest godina. Mladenka je s Tužiteljstvom potpisala sporazum o priznanju krivnje.

Njezin suprug Mile Šimić je, također, ranije priznao krivnju i dobio 15 godina zatvora. On je 6. rujna došao u Mostar po suprugu, koja je taj dan napuštala bolnicu nakon poroda, i to u pratnji dvoje maloljetne djece.

Nakon što su zajedno krenuli vozilom prema Čitluku, u namjeri da ubiju novorođenče, Šimić je zaustavio automobil na Kobilovači pored makadamskog proširenja. Njegova supruga je tada izvela djecu iz automobila da ne bi vidjela šta će njihov otac učiniti i s njima se udaljila. Šimić je sa zadnjeg sjedišta uzeo korpu s novorođenčetom i bacio je u provaliju.

Novorođenče je glavom udarilo o tvrdu podlogu i zadobilo teške ozljede glave, usljed kojih je nastupila smrt. Supružnici su se vratili u vozilo i zajedno s dvoje djece krenuli prema Mostaru i preko Žovnice se uputili u Grude.

Šokantan slučaj otkriven je 12. rujna prošle godine. Šimići su roditelji troje maloljetne djece, koja su smještena u „Majčino selo“ u Međugorju.


(Izvor: Dnevni Avaz)

Komentari:

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna