Kamionom pregazio ženu pa pobjegao s mjesta nesreće

Objavljeno Petak, 15 Veljača 2019 22:26

U petak se u Mostaru dogodila prometna nesreća sa smrtnim ishodom. Stradala je žena koja je prelazila je cestu izvan označenog pješačkog prijelaza kada je na nju naletjelo teretno vozilo. Nakon što je nesretnu ženu "pokosio", vozač je s vozilom pobjegao s mjesta nesreće.U prometnoj nesreći u petak nešto prije podne u Mostaru poginula je starija žena. Kako se doznaje, žena je poginula nakon što ju je pregazio kamion. Vozač kamiona je pobjegao s mjesta nesreće.

"Stradala žena prelazila je cestu izvan označenog pješačkog prijelaza kada je na nju naletjelo teretno vozilo", potvrdio je za medije glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić.

"Staricu je udarilo teretno motorno vozilo sa šlepom koje je nakon nesreće napustilo mjesto događaja. Policija radi očevid zajedno s nadležnim dežurnim tužiteljem, a za vozačem se traga", dodao je Marić.

Oko 14 sati policija je zaustavila jedno vozilo u Bijelom polju koje odgovara opisu i provodi se vještačanje da se utvrdi je li to vozilo i vozač koji je s istim upravljao, sudjelovalo u prometnoj nesreći. Naknadno se doznaje da je vozač priveden.

 

/Republikainfo.com/

 

Komentari:

Download SocComments v1.3