Dubrovčani zvali pauk zbog Čovića

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović danas je boravio u Dubrovniku. Za to se vjerojatno ne bi ni znalo da jedan Čovićev automobil nije parkiran na autobusnoj stanici, a drugi na nogostupu na ulazu u Dubrovnik iz smjera Ploča, javlja Index.hr.Dubrovčani su zvali pauk. Došao je, ali nije digao nijedan od dva bahato parkirana Čovićeva auta. Jedan od dva automobila koje je ostavio šef bosanskohercegovačkog HDZ-a, onaj parkiran na nogostupu, posebno je razbjesnio Dubrovčane koji su pozvali pauk.

No kako doznajemo Index, pauk se pojavio, no nije digao nijedan od dva automobila s BiH registarskim oznakama. Iako se pojavila informacija da je Čović u posjetu županu Dubrovačko-neretvanske županije Nikoli Dobroslaviću, iz Županije tvrde da to nije slučaj.Koga Čović posjećuje u Dubrovniku?"Dragan Čović nije u službenom posjetu županu, ni ne može biti jer je župan na putu. Nije nam se najavio i ne znamo da je ovdje", rekli su za Index.

No, kako doznaju, Čović je bio u neslužbenom posjetu lokalnim vlastima u Dubrovniku.

Inače, u Dubrovniku postoje mjesta predviđena za parkiranje u sličnim slučajevima, no čelnik bh. HDZ-a i njegova pratnja odlučili su ostaviti vozila nasred ulice.

HDZ BiH je u međuvremenu na svojim službenim stranicama objavio da se njihov šef Čović u Dubrovniku sastao s gradonačelnikom Matom Frankovićem te da je posjetio župu Velike Gospe.
 (Izvor: Index.hr)

Komentari:

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna