I sljedećih nekoliko dana u BiH snijeg, kiša i bura

Prema prognoszi Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH i u sljedeća četiri dana u BiH očekuje se oblačno i hladno vrijeme, sa snijegom, kišom i susnježicom pretežito u Bosni, dok se u Hercegovini očekuje bura i kiša. Međutim, zbog niskih temperatura koje se očekuju a 7. siječnja čak je istaknuto žuto meteo-upozorenje.U ponedjeljak 07.01.2019., - u Hercegovini i na jugozapadu Bosne pretežito vedro. U ostatku BiH pretežito oblačno vrijeme, uz djelimično razvedravanje tijekom dana. Povremeno slab snijeg je moguć ponegdje u središnjim i istočnim područjima Bosne. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni, a u Hercegovini umjerena bura. Jutarnje temperature od -10 do -3, na planinama do -16, na jugu od -1 do 4, a dnevne od -5 do 0, na jugu od 0 do 4 °C.

U utorak 08.01.2019., - Bosni ujutro umjereno do pretežito oblačno, a u Hercegovini pretežito vedro. Tijekom dana porast naoblake. U večernjim satima snijeg se očekuje u većini područja. U Posavini uglavnom bez padalina, a na krajnjem sjeverozapadu Bosne je moguća i kiša. Jutarnje temperature od -12 do -6, u Posavini i Krajini do -3, na jugu od -3 do 1, a dnevne od -1 do 6, na jugu od 1 do 5 °C.

U srijedu 09.01.2019., - pretežito oblačno vrijeme. U sjevernim područjima Bosne i na jugu Hercegovine se očekuje kiša, a u ostatku zemlje susnježica i snijeg. Tijekom dana padaline postupno slabe i prestaju. Jutarnje temperature od -4 do 2, na jugu od 0 do 4, a dnevne od -1 do 5, na jugu od 1 do 6 °C.

U četvrtak 10.01.2019., - u Hercegovini i na jugozapadu Bosne pretežito sunčano, a u ostatku BiH pretežito oblačno vrijeme. U većem dijelu Bosne se očekuje snijeg. Jutarnje temperature od -6 do -1, na jugu od -1 do 4, a dnevne od -3 do 1, na jugu od 1 do 6 °C.

 

 

/Republikainfo.com/

Komentari:

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna