GDJE STE SADA ŠATORAŠI? Bandić ugostio Arkanovog suradnika, a čelnici branitelja sada bez reakcije

Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor putem Facebooka napao je vođe braniteljskih udruga jer nisu reagirale na dolazak Dragana Markovića Palme kod zagrebačkog gradonačelnika. No, on nije i jedini koji je kritizirao vođe braniteljskih udruga za prešućivanje."GDJE STE SE JUČER SKRILI VOĐE BRANITELJSKIH UDRUGA?
Zar niti jedne riječi o najboljem Arkanovom prijatelju i političkom partneru? Zar su vam toliko dragi novci iz zagrebačkog proračuna? Zar vam je toliko od koristi Bandić koji se skrivao po zagrebačkim tunelima za vrijeme Domovinskog rata? Gdje su sad vaše press konferencije? Sram me je danas.. Ne radi Palme i Bandića jer oni su za mene isto..Već radi nas moji suborci. Radi svih onih tisuća poginulih ali i živih", napisao je Kosor.

Podsjetimo, Milan Bandić je u petak ugostio bivšeg gradonačelnika Jagodine te aktualnog predsjednika Skupštine Jagodine, grada iz središnje Srbije. Riječ je o kontroverznom poduzetniku i stranačkom drugu ratnog zločinca Arkana.

Palma je nahvalio zagrebačkog gradonačelnika i kazao kako je Bandiću predložio da u Jagodinu iduće godine pošalje pet studenata koji bi tamo studirali besplatno kako bi mladi vidjeli da je budućnost u suradnji.

"Želimo napraviti odnose kao u staroj Jugoslaviji, da ti mladi vide da je budućnsot suradnja, da više nitko ne treba poginuti za svoju državu, treba živjeti za državu. Bandić i ja nismo političari nego državnici. Političari svađaju naorod, mi želimo stvarati uvjete da se surađuje", kazao je Palma.

 

(Izvor: Vijseti.hr)

 

 

 

Komentari:

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna