IMA VAŽNIJEG POSLA Lavrov prolongirao dolazak u BiH

Sergej Lavrov, ministar inozemnih poslova Ruske Federacije umjesto 16. i 17. rujna, posjetu BiH zbog nekih drugih obveza prolongirao je za 21. rujna. Nije kazano koje su iznenadne obveze ruskog ministra na termin dolaska u BiH."Posjeta ministra Ruske Federacije Sergeja Lavrova odgođena je zbog iznenadnih promjena u rasporedu kolege Lavrova. Sergej i ja smo upravo razgovarali telefonom i dogovorili da se posjeta realizira 21. rujna", naveo je Crnadak.

Prvobitno je bilo planirano da Lavrov s rukovodstvom Republike Srpske, Srpske i Ruske pravoslavne crkve nazoči osveštanju (blagoslovu) temelja budućeg Rusko-srpskog centra.
 
"Posjeta ministra Ruske Federacije Sergeja Lavrova odgođena je zbog iznenadnih promjena u rasporedu kolege Lavrova. Sergej i ja smo upravo razgovarali telefonom i dogovorili da se posjeta realizira 21. rujna", naveo je Crnadak za Nezavisne novine.

"Ministar vjerojatno ima državničke poslove. Mi uvažavamo činjenicu da želi doći i razumijemo razloge imajući u vidu poslove i trenutna geopolitička i strateška pitanja kojima se bavi. Možemo samo nagađati zašto ne može doći u ponedjeljak, ali treba imati u vidu da je posjeta samo odgođena za petak", komentirao je predsjednik RS-a Milorad Dodik prolongiranje posjete ruskog ministra.

 

 

/Republikainfo.com/

Komentari:

 

No comment.

Neutralnost

Top teme


 

 

Trach

Promo

Kolumna