Diplomate sa Čovićem na večeri: Rekao im je da bi mogli biti malo energičniji u lobiranju

Hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović održao u Mostaru radnu večeru s hrvatskim diplomatima, članovima diplomatskog kora iz BiH diljem Europe i svijeta.Na poziv hrvatskog člana Predsjedništva BiH i predsjednika HDZ-a BiH dr. Dragana Čovića, u Mostaru su se na radnoj večeri okupili hrvatski diplomati, članovi diplomatskog kora iz BiH diljem Europe i svijeta, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Na večeri se razgovaralo o trenutačnoj situaciji u Bosni i Hercegovini, ali i diplomatsko-konzularnim predstavništvima širom svijeta u kojima djeluju.
Dr. Čović je ovom prigodom još jednom istaknuo kako su primarni vanjsko-politički ciljevi BiH na kojima se neprestano i neumorno mora raditi članstva u EU i NATO-u.

Kazao je također kako, iako se nekada na nekoj destinaciji kao predstavnici BiH oni ne čuju dovoljno glasno, moraju biti energični i raditi svoj posao, te će tada biti prepoznati. Istaknuo je i da koliko god im se vrata pojedinih institucija zatvarala, oni ih moraju otvarati, te da vjeruje kako mogu puno toga uraditi za žitelje u Bosni i Hercegovini.
Na kraju susreta, dr. Čović im je poželio mnogo uspjeha u njihovom djelovanju, stoji u priopćenju./Republikainfo.com/

Komentari:

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna