Novi krov na ramskom Domu zdravlja

Dom zdravlja “Rama” dobiva novi krov zahvaljujući sredstvima Općine Prozor-Rama i dijelom sredstvima Vlade Hrvatske.U ponedjeljak, 6. kolovoza 2018. godine radnici poduzeća Beton d.o.o. Ometala počeli su s radovima na izmjeni krova na Domu zdravlja “Rama”.

Pored potpune zamjene drvene građe i crijepa bit će također urađena i potpuna izolacija krovišta kako bi se povećala ne samo zaštita od padalina i vlage nego i toplotna izolacija.

Sredstva za izmjenu krova osigurala je Općina Prozor-Rama. Dio sredstava iskoristit će se iz donacije Vlade Republike Hrvatske.

“Zahvaljujem se Općini Prozor-Rama za potporu ovom projektu kao i svim dosadašnjim. Također se zahvaljujem i Vladi Republike Hrvatske za potporu na sredstvima kojima se jednim dijelom sudjeluje u izmjeni krova zgrade. Veći dio sredstava biti će upotrijebljen za uređenje i opremanje ginekološke ordinacije. Pripremamo i druge važne projekte, no, o tome ćemo kada bude sve spremno. Još jednom hvala Općini i načelniku dr. Jozi Ivančeviću te Vladi R Hrvatske za svaku potporu”, izjavila je lokalnim medijima dr. Mara Anđelić.

(Izvor: Ramski Vjesnik)

Komentari:

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna