Ana Rucner i Marko Bošnjak zajedno u video spotu

Renesansno barokni kaštel grofova Erdődy u Kerestincu, u gradu Sv. Nedelja, ovih je dana bio prekrasna kulisa za snimanje novog spota Ane Rucner i Marka Bošnjaka.Kao inspiracija poslužila je prekrasna pjesma Celine Dion: Ashes, iz filma Deadpool 2. Ana, vrhunska umjetnica i Marko, dječak čudesnog glasa zajedno.

Podršku svojim gudalima na snimanju je dao i Gudački kvartet Rucner, koji ove godine obilježava dvadeset godina umjetničkog djelovanja.

Autorica projekta je Ana Rucner, glazbeni producent Vlado Kalember, producentica Mihaela Reščić, a redatelj i fotograf je mladi i talentirani Filip Bašić. Ana je odjevena u kreacije Sherri Hill, a make-up potpisuje Mihaela Dodić.  

Zvuk Aninog violončela, uz Gudački kvartet Rucner, savršeno se stopio s glasom mladog, iznimno perspektivnog pjevača pa je rezultat snimanja prava glazbena bajka, koja slušatelju vjerno prenosi čitavu paletu snažnih emocija.

Ana pjesmu Ashes doživljava kao svojevrsnu molitvu, a Markov anđeoski glas izvedbu dodatno oplemenjuje.

Spot je ujedno i  najava Aninog, već osmog po redu, autorskog festivala Ana u Gradu koji se svake godine tradicionalno održava na dubrovačkom Srđu.

Na prvi dan ljeta, 21.6,  Ana Rucner će, uz prve zrake stidljivog sunca, u 5 sati ujutro sa svojim gostima Marko Bošnjak i Gudačkim kvartetom Rucner u amfiteatru Excelsa nekretnina, pozdraviti ljeto te obilježiti Svjetski dan glazbe.

(Republikainfo.com)


 

Komentari:

No comment.

Ulizice - najgori ljudi na svijetu

Top teme


 

 

Trach

Promo

Kolumna