FutureA festival za djecu u Čapljini, Fojnici, Zenici i Travniku

Od 26. do 30. svibnja 2018, udruga 'Out of Area' iz Nizozemske ponovno organizira FutureA festival za djecu u Bosni i Hercegovini. Djeca ne moraju daleko putovati jer će se festival održati u različitim dijelovima Bosne i Hercegovine. Tri Futurea autobusa sa volonterima i dva kamiona prepuna igračaka će posjetiti Čapljinu 29. svibnja, Fojnicu 26. svibnja, Zenicu 28. svibnja i Travnik 30. svibnja.Poseban FutureA tim će pripremiti festival za dolazak djece. Postaviti će šatore s radionicama i veliku binu dekoriranu balonima i zastavama i time kreirati šarenu i sretnu okolinu.

Sva djeca, sa svojim školama ili svojim roditeljima moći će uživati u 35 radionica koje će 135 i nizozemskih i 40 čapljinskih volontera u Čapljini na Trgu kralja Tomislava organizirati za njih.

Likovi iz bajke, Snjeguljica, Nada the Dog, klaun Keppie, Sirena Hana i Jack Sparrow će poželjeti dobrodošlicu za svu djecu na festivalu.

Djeca će moći isprobati glazbene instrumente i bubnjati na pokretnoj glazbenoj sceni. Razne kreativne radionice kao što su ples, igre loptom, ribolov, XXL Twister, vježba kreativnosti izradom narukvica, crtanjem majica, bojenjem lica također će uljepšati dan u Čapljini.

Za aktivniju djecu, biti će postavljen toranj za penjanje, potezanje konopa, dvorci za skakanje i sportska traka. Pripremati će se i male palačinke, a sva djeca će moći uživati u nizozemskim ‘Kniepertjes’. Djeca će također moći birati  šareni koktel za piće po svojm osobnom ukusu.

Festival FutureA će dan u Čapljini završiti velikom predstavom s puno glazbe i video klipova. Tijekom predstave, plesači, klaunovi, čuveni mađioničar Nicolini i Čapljinske mažoretkinje također će se predstaviti djeci.

Organizatori se zahvaljuju volonterima i sponzorima koji su omogućili djeci nezaboravna iskustva i doživljaje, a među njima su Dalmata Jura Shop (Gabela Polje),  Leda d.d. Široki Brijeg, Mogorjelo hotel Čapljina te Autohercu.

 

/Republikainfo.com/

Komentari:

No comment.

Ulizice - najgori ljudi na svijetu

Top teme


 

 

Trach

Promo

Kolumna