DRUŽENJE: Novinarke mostarskih redakcija feštale do kasno u noć

25 novinarki iz bh. redakcija sa sjedištem u Mostaru okupilo se sinoć na prikladnom druženju u restoranu Pablos u Mostaru.

 

Cilj okupljanja bilo je još jače povezivanje ženskog dijela 'sedme sile', koja se ionako lijepo 'gleda' i susreće po terenima, a u tom cilju se itekako uspjelo.

Nakon ugodne večerice novinarke su pokazale da osim terenskog rada odlično i pjevaju i plešu, te su se 'uhvatile' i mikrofona. Iznenadno druženje potrajalo je do sitnih noćnih sati, a jedino što se ovom prilikom konstatiralo jeste da neće biti zadnje.

 

Na druženju su bile novinarke većine elektronskih i tiskanih medija u Mostaru, neke tek počinju raditi, a druge počele starjeti u novinarstvu. Međutim, izvjesno je da ekipi okupljenoj oko ovog stresnog, ali lijepog zanimanja, ne nedostaje kreativnosti i vedra duha, bez kojeg bi se teško u toj branši i opstalo. 

 

Džentlmensko iznenađenje večeri bio je i potez mostarskoga gradonačelnika, koji je novinarke počastio večerom, a što su saznale tek kada su je htjele platiti, pa im je rečeno da je platio - Ljubo. Koji pobogu Ljubo - Bešlić rekoše!
(K.S.P/Republikainfo.com)

Komentari:

No comment.

Neka jedu kolače

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna