Predstavnici Vlade Republike Hrvatske posjetili Ramu

Predstavnici Vlade Republike Hrvatske Denis Kovačić, pomoćnik ministra zdravstva i Danijel Štula, voditelj službe za provedbu natječaja i projekata Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Hrvatske posjetili su Dom za stare i nemoćne osobe „Rama“ u izgradnji.U prostorijama Doma dočekali su ih fra Miljenko Petričević, v.d. ravnatelja, dr. Jozo Ivančević, načelnik općine Prozor-Rama, fra Andrija Jozić, voditelj „Kuće mira“ Franjevačkog samostana Rama-Šćit i fra Branko Malekinušić.

Domaćini su goste upoznali s tijekom izgradnje Doma za stare i nemoćne osobe „Rama“ kao i s trenutnom situacijom u Rami. Zahvalili su na velikoj pomoći Vlade Republike Hrvatske za izgradnju Doma kao i potpori drugim projektima u našoj općini te izrazili nadu da će Vlada Republike Hrvatske i dalje nastaviti pomagati projekte u Rami i na taj način pridonijeti stvaranju boljih uvjeta za ostanak i život u Rami.

Gosti su izrazili zadovoljstvo napretkom radova na završetku Doma te obećali svoju pomoć kako bi Dom što prije bio završen i stavljen u funkciju.
Nakon razgovora s domaćinima i obilaska Doma gosti su posjetili Franjevački samostan na Šćitu.

(Republikainfo.com)

Komentari:

No comment.

"Herceg-Bosno u srcu te nosim"

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna