Zgrada 'Slavonija DI' izgorjela do temelja

Nekadašnji objekt salona namještaja 'Slavonija DI' u mostarskom naselju Rudnik u nedjelju je potpuno izgorio. Požar je izbio oko 13.30 sati i prijetio je obližnjim kućama. Nekada jedan od najznačajnijih gospodarskih objekata u Mostaru, a nakon rata napušten, od danas je potpuno neobnovljiv i neupotrebljiv i više ne postoji.Vatrogasci Profesionalne vatrogasne postrojbe Grada Mostara uspjeli su ugasiti požar na velikom objektu te spriječiti njegovo daljnje širenje na objekte u neposrednoj blizini. Na mjesto događaja su pripadnici policije koji su izvršili očevid, a isti će se nastaviti i u ponedjeljak kada se požarište 'smiri'.

U požaru je znatno oštećeno nekoliko vozila koja su bila parkirana u neposrednoj blizini, a zbog grmlja i obraslog raslinja u neposrednoj opasnosti bile su i obiteljske kuće. Na nekoliko njih od visoke temperature popucala su prozorska stakla.

Ovo je već drugi, veliki požar u Mostaru. Podsjetimo, 22. travnja u Vrapčićima je izgorio hipermarket Bingo. Utvrđeno je da je uzrok požara kvar na utičnci produžnog kabla.

/Republikainfo.com/

Komentari:

No comment.

"Herceg-Bosno u srcu te nosim"

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna