Gavran u Vijeću za elektroničke medije

Kako izvješćuju mediji u hrvatskoj, novi predsjednik i članovi Vijeća za elektroničke medije bit će Damir Hajduk, novinarka Anita Malenica, Davor Marić, bivši rukovoditelj HRT-ova centra Split i Vanja Gavran, PR-ovac i novinar Al Jazeere Balkans.Vlada Republike Hrvatske je na zatvorenom dijelu sjednice u srijedu na osobni zahtjev razriješila predsjednicu Vijeća za elektroničke medije (VEM) i ravnateljicu Agencije za elektroničke medije (AEM) Mirjanu Rakić te članicu Vijeća Vesnu Roller kojoj je istekao mandat. Predložila je, a Sabor bi trebao usvojiti, da Rakić na toj poziciji zamijeni Damir Hajduk, dosadašnji član Vijeća i njezin zamjenik. Predsjednik Vijeća sukladno zakonu istodobno je ravnatelj Agencije za elektroničke medije (AEM)

Kako izvješćuju mediji u hrvatskoj, uz njega, u prazne fotelje trebali bi sjesti novinarka Anita Malenica, Davor Marić, bivši rukovoditelj HRT-ova centra Split, i Vanja Gavran, PR-ovac i novinar Al Jazeere Balkans.

Vanja Gavran podrijetlom je iz Posušja, bivši je glasnogovornik NSRZB-a i bivši rukovoditelj Odjela za korporativne komunikacije HT-a  Mostaru. Radio je na RTV BiH i staknuti je čan HKD Napredak čiji je bio dugogodišnji tajnik kao i aktualni predsjednik Paneuropske unije BiH.


/Republikainfo.com/
Komentari:

No comment.

"Herceg-Bosno u srcu te nosim"

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna