I Stari most obučen u crno

Na Starom mostu u Mostaru u ponedjeljak navečer ugašena su svjetla, a na njegovom luku oslikalo se pet zvijezdica u znak odavanja počasti za tragično stradale u avionskoj nesreći koja se u subotu dogodila u Mostaru.Mostarci su i na ovaj način uputili poruke solidarnosti s obiteljima poginulih.

U subotu oko 16 sati na lokalitetu između Heliodroma i Aluminijskog kombinata kod Mostara dogodila se zrakoplovna nesreća u kojoj je život izgubilo pet osoba, od kojih troje djece.

Grad Mostar i HNŽ proglasili su 16. svibnja Danom žalosti. Tog dana u 12:30 sati u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače održat će se i komemoracija za stradale.

Dan žalosti bit će obilježen spuštanjem zastava na pola koplja na zgradi Vlade, zgradama jedinica lokalne samouprave, zgradama javnih poduzeća i ustanova, kojima je osnivač Vlada ili jedinica lokalne samouprave, kao i na objektima mjesnih zajednica i drugih institucija na području HNŽ-a. Elektronički i drugi mediji na području HNŽ-a, kao i organizatori kulturno-umjetničkih i športskih manifestacija dužni su svoje sadržaje prilagoditi Danu žalosti.
(Izvor: Fena)

Komentari:

No comment.

"Herceg-Bosno u srcu te nosim"

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna