Autoceste FBiH demantiraju navode o namještenom natječaju

Uprava Javnog poduzeća Autocete FBiH odbacila je navode pojedinih medija da je Europska investicijska banka (EIB) poništila tzv. namješeni tender te da je donedavni v. d. izvršnog direktora Jasmin Bučo odgovoran za sumnjiv izbor izvođača."Na sastanku s predstavnicima EIB-a, kojem su nazočili ministar prometa i komunikacija FBiH Denis Lasić i v.d. direktora JP Autoceste FBiH Adnan Terzić, nije uopće bilo govora o tome da je natječaj namješten niti je izbor izvođača okarakteriziran kao sumnjiv", priopćili su iz Autocesta.

U priopćenju se dodaje kako Jasmin Bučo nije spominjan u bilo kojem kontekstu, a posebno ne kao odgovoran za sumnjiv izbor izvođača.

"Stav dužnosnika EIB-a je da, ako želimo sve ubrzati, onda je najbolje taj natječaj poništiti i raspisati novi po novoj ubrzanoj proceduri koji će oni propisati, a što vrlo brzo trebamo dobiti u službenom pismu EIB-a.

U interesu točnog i pravilnog informiranja javnosti, poduzeće Autoceste će, kada službeno dobije pismo od EIB-a, o sadržaju pisma i svim narednim koracima u vezi s natječajem obavijestiti javnost", navodi se u priopćenju. (Izvor: Fena)

Komentari:

No comment.

"Herceg-Bosno u srcu te nosim"

Top teme


 

Trach

Promo

Kolumna