Mladić rano jutros posjetio grob svoje kćeri

Uhićeni general Ratko Mladić, pod pratnjom jakog osiguranja, posjetio je rano jutros grob svoje kćeri Ane, nakon čega je vraćen u pritvorsku jedinicu Specijalnog suda, izjavio je Tanjugu zamjenik tužitelja za ratne zločine, Bruno Vekarić.

Vekarić je podsjetio da su se tužiteljstvo i sud suglasili s Mladićevom zamolbom te da su nadležne službe procjenile osiguranje te akcije i provele je u ranim jutarnjim satima. Prethodno je javljeno da je u zgradu Specijalnog suda u Beogradu, u kojoj se nalazi Mladić, jutros u 6.20 ušla kolona policijskih i specijalnih vozila, kao i ambulantno vozilo.
Iz Specijalnog suda izašao je bijeli blindirani 'lend rover', kojem je prethodila kolona specijalnih policijskih džipova. Mladićeva kćer Ana izvršila je samoubojstvo tijekom studiranja medicine u Beogradu, a njen grob je Topčideru. Iako javnst nije do kraja upoznata zašto je Mladićeva kćer izvršila samoubojstvo, smatra se da se na ovaj čin odlučila nakon medijskih oštrih kritika upućenih prema Mladiću, a čiji pritisak nije mogla izdržati. (republikainfo.com)

 

Komentari:

 

No comment.

Neutralnost

Top teme


 

 

Trach

Promo

Kolumna