VIDEO Učitelj luđak 6-godišnjake vuče za kosu i mlati ravnalom

Svjetska javnost šokirana je snimkom na kojoj učitelj u jednoj egipatskoj školi ravnalom mlati nejaku dječicu i vuče ih za kosu. Nakon što je pogledao domaće zadaće Magdi el-Shaar, učitelj u gradu Kafr Shukru, djecu poziva za svoj stol i tuče ih velikim ravnalom, a neke vuče i za kosu, javio je Sky News.

Na snimci se jasno vidi dječji strah i čuju se bolni vriskovi dok mu se pokušavaju istrgnuti iz ruku i izbjeći udarce. Zlostavljao je više od desetero djece u dobi ispod 10 godina i pri tome uživao i smijao se. Na snimci se u pozadini čuje smijeh još najmanje jednog muškarca, a video je snimila neimenovana žena koja je također bila zaposlena u toj školi. Nije poznato jesu li i oni okrivljeni zbog sudjelovanja u ovakom luđačkom "discipliniranju" djece, s obzirom da bi i oni morali snositi odgovornost zbog činjenice da nisu ništa učinili, kako bi dječicu spasili od učitelja-manijaka ili su, na kraju krajeva, njegovi istomišljenici.
Egipatski mediji izvještavaju kako je za svoje ponašanje okrivio revoluciju koja se nedavno dogodila u zemlji. 'Batine i fizičko kažnjavanje su najbolji način za discipliniranje djece, posebice nakon ustanka 25. siječnja', kazao je tužitelju El-Shaar.Policija ga je uhitila, podignuta je optužnica, a škola je privremeno zatvorena. (Izvor: Dnevnik.hr)

 

Komentari:

 

No comment.

Glasajte zbog nas

Top teme


 

 

Trach

Promo

Kolumna