Ipak joj je oprostio: Prevareni Pattinson ne može bez Kristen

Nakon razgovora punog emocija i suza, glumac je zaključio da se Kristen iskreno kaje zbog nevjere. Glumački par trebao bi se uskoro opet useliti u svoju vilu.

 


Nakon što je afera Kristen Stewart (22) s oženjenim redateljem Rupertom Sandersom (41) u srpnju procurila u javnost, prevareni Robert Pattinson (26) nije krio koliko ga je dotukao prekid s glumicom. Iako se ljutit i slomljenog srca iselio iz vile u kojoj su zajedno živjeli, glumac je nevjernoj djevojci ipak odlučio dati drugu šansu. Nakon razgovora punog emocija i suza, Robert je zaključio da je napravila 'glupu pogrešku' i priznao joj da unatoč svemu ne može živjeti bez nje.

- Shvatili su da ne mogu živjeti jedno bez drugog. Kristen je otvorila dušu Robertu i obećala mu da neće ponoviti grešku - otkrio je izvor.

Glumački par, koji je prije afere zajedno bio nešto više od tri godine, trebao bi se uskoro ponovno useliti u svoju vilu u Los Angelesu i poraditi na vezi.

- Robert smatra da je Kristen napravila glupu pogrešku. Nakon dugog razgovora u suzama, izgladili su stvar. Robert je vidio da je Kristen uistinu žao i oprostio joj je. Oni se zaista vole - otkrio je izvor.

Čini se da je Kristen već neko vrijeme bila sigurna da će joj se glumac vratiti u zagrljaj. Nedavno je izjavila da će s njima sve biti u redu.

Par će se u studenom zajedno pojaviti na premijeri filma 'The Twilight Sage: Praskozorje - II dio'.

Kristen je u srpnju fotografirana u naručju oca dvoje djece koji je režirao film 'Snjeguljica i lovac' u kojem osim nje glumi i redateljeva supruga, manekenka Liberty Ross. Nakon što je vijest o aferi šokirala njihove fanove, redatelj i glumica u svojim su priopćenjima komentirali kako je njihova afera bila velika pogreška. Sanders je tvrdio da je shrvan zbog boli koju je nanio svojoj obitelji dok je Kristen poručila da Roberta voli najviše na svijetu i da joj je žao zbog svega.

Komentari:

No comment.

Ratovanje tuđom djecom

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna