Madonna se pomirila s bratom, četiri godine se ljutila na njega

Christopher je 2008. izdao knjigu 'Život s mojom sestrom Madonnom'. Napisao je da je opsjednuta seksom i da više voli karijeru nego muža. Nije ga više htjela vidjeti.

 

Došli smo do točke u kojoj smo ponovno brat i sestra. Sretan sam zbog toga, rekao je Christopher Ciccone (51). 

Madonnin brat je 2008. godine izdao knjigu 'Život s mojom sestrom Madonnom' u kojoj je napisao da je njegova sestra opsjednuta seksom i da više voli karijeru nego supruga. Madonna (53) zbog toga se naljutila i nije ga htjela vidjeti. 

Obećao joj je da više neće pisati knjige. Gostujući u britanskom televizijskom showu, dizajner je predstavio svoju novu kolekciju cipela 'Ciccone'. Priznao je kako je dosta naučio iz grešaka u prošlosti. 

- Bilo je divno ponovo se povezati ne samo s Madonom već i s ostalim članovima moje obitelji - zaključio je.

Pjevačica ima petero braće i sestara. 

S bratom Anthonyjem (55), koji je beskućnik, godinama ne komunicira. Madonna je prekinula kontakt s njim zbog njegove ovisnosti o drogama i alkoholu. 

- Ja sam nitko i ništa u njihovim očima, obična sramota. Da umrem ove sekunde, moja obitelj ne bi ni znala da se to dogodilo. Ne znam zašto smo seka i ja u tako lošim odnosima, ali nismo se slagali otkad smo bili djeca. Mrzili smo se. Kad smo odrastali bila je kuč.. kakva je i danas - izjavio je u veljači Anthony govoreći o slavnoj sestri. 

Komentari:

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna