Jolie tuži novinara koji ju je optužio da je njen film plagijat

Josip J. Knežević tvrdi da je ideju za film 'U zemlji krvi i meda' glumica ukrala iz njegova romana 'The Soul Shattering' i to u suradnji s producentom E. Sarkicem.


Jolie tuži novinara koji ju je optužio da je njen film plagijat internet Novinaru koji ju je tužio za plagijat odgovorila je svojom tužbo

Nekoliko tjedana prije premijere njena filma ' U zemlji krvi i meda'  Angelina Jolie (37) suočila se s optužbama da je njen redateljski prvijenac ništa više od običnog plagijata.

Novinar Josip J. Knežević tvrdi da je ideju za film glumica ukrala iz njegova romana i zbog toga ju je tužio. Jolie na njegove optužbe odgovara također sudskom tužbom. Angažirala je odvjetnike i spremna je ići na sud kako bi dokazala da film nije plagijat knjige 'The Soul Shattering' koju je Knežević objavio 2007. pod pseudonimom James J. Braddock.

Knežević u tužbi ističe kako se nekoliko puta sastao s producentom Ericom Sarkicem s kojim je razgovarao o snimanju filma prema svom romanu. Kad je saznao da Sarkic snima film identične tematike s Angelinom Jolie šokirao se.

Komentari:

No comment.

Ratovanje tuđom djecom

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna